Corona: geen chiro -12 jaar

Beste ouders,

We vinden het heel erg jammer dat we dit bericht met jullie moeten delen maar vandaag kregen we dit mailtje van onze gemeente:
“Afgelopen zaterdag werden 390 kinderen uit de lagere scholen van Wommelgem getest. Spijtig genoeg kregen we zeer slechte resultaten voorgeschoteld. Zo’n kwart van de kinderen bleek besmet. Daarom zijn we genoodzaakt om bijkomende maatregelen te nemen. Maatregelen tot en met 31 oktober Alle activiteiten voor kinderen jonger dan twaalf jaar worden afgelast. Het gaat zowel om binnen- als buitenactiviteiten. Maatregelen tot en met 7 november We raden alle verenigingen sterk aan om de activiteiten voor kinderen jonger dan twaalf jaar naar openlucht te verplaatsen.”

Concreet wil dit zeggen dat er voor onze -12 jarigen geen Chiro zal zijn op zondag 31/10. Op het einde van de herfstvakantie (07/11) zijn onze jongste dan terug welkom. We zullen dan wel buiten gaan spelen dus graag warme kleding en indien nodig een regenjas en laarzen. Wanneer de te volgen maatregelen nog zouden veranderen dan laten we het zeker weten.

Voor al onze zieke kindjes, snel weer beter!

Chirogroetjes,
Leiding en VB’s

Follow and like us 🙂