Oproep spel-/knutselmateriaal

Beste Wommelgemnaren

Wij als chiro woka staan voor een vreemd jaar dat voor iedereen en ook voor ons financiële gevolgen zal hebben. Om te besparen doen we een oproep naar jullie! We zoeken verschilde materialen om ons materiaalkot aan te vullen. Kijk eens rond in huis, vraag het aan je baas of liggen er nog teveel spullen in je firma, laat het ons weten!

Indien jullie ons kunnen helpen, mogen jullie een foto of beschrijving doorsturen naar onderstaand mailadres. Elk item zal dan bekeken worden door de leiding op bruikbaarheid zodat we zeker ook geen 2de containerpark worden.

materiaalmeester@chirowoka.be

Momenteel hebben we alvast een tekort van onderstaande materialen:
 • Stekjes
 • Balpennen
 • Klei
 • Balonnen
 • Hele boeken kaarten
 • Plakband
 • Knutsellijm
 • Macramétouw
 • Badmington Pluimpjes
 • Bellenblazers
 • Dobbelstenen
 • Schilderstape
 • Ducktape
 • Brandversneller
 • Extra sport en spelmateriaal
 • Knutselmateriaal
Follow and like us 🙂