Chiro Woka blijft bestaan !

Door alle hulp van ouders, oud leiding, sympathisanten, leden, leiding en vb’s kunnen we de chiro laten herleven! Super hard bedankt hiervoor !

De chiro blijft dus bestaan en begint eindelijk op 11 september 2016!

We beginnen deze zondag om 13u30 met een drankje aangeboden door de vriendenkring. Vanaf dan mogen de nieuwe leden zich aanmelden bij de vriendenkring. (Vergeet jullie gegevens niet in te vullen!) De groepsleiding en volwassen begeleiding kunnen er jammer genoeg niet bij zijn maar komen langs om uw vragen te beantwoorden om 17u30. Vanaf nu hebben alle afdelingen gedaan om 17u30!

Om 14u00 gaan de leden per groep staan. Door spelletjes te spelen zoeken de groepen uit wie hun nieuwe leiding is voor dit jaar! Ouders, oud leiding,… kunnen dit nog even volgen tijdens het drankje met de vriendenkring!

Follow and like us 🙂

Plaats een reactie