Lidgeld: te betalen voor 1/11/2016

Wat kost zo een Chiro Woka jaar?

Je betaalt één keer per jaar lidgeld.

  • Voor een heel jaar Chiro plezier betaal je 30 euro.
  • Kom je pas na Pasen? Dan betaal je nog 10 euro.

We zorgen dan dat je wordt aangesloten bij Chirojeugd Vlaanderen. Zo ben je verzekerd tijdens al onze activiteiten. Activiteiten buiten de Chiro (cinema, bowling, schaatsen,…) of een weekend met je afdeling kan niet uit het lidgeld betaald worden. Daar vragen we een aparte bijdrage voor en daar doen wij met de afdeling een slag voor.

Voor alle afdelingen vragen wij elke zondag 1 euro voor een vieruurtje en een drankje.

De chiro is voor iedereen, ook voor mensen die aan het einde van de centen nog een stukje maand over hebben. Spreek zeker de groepsleiding of volwassen begeleiding aan als het moeilijk is om te betalen. We zoeken dan samen naar een oplossing!

Gelieve het lidgeld te betalen VOOR november 2016. Ons rekeningnummer? BE50 7775 9506 9818

Vermeld hierbij de naam en afdeling van je kind.

Follow and like us 🙂